Dunder och mirakel

Skolan har bokstavligen sugit ur all min energi. Går från ca nio till fyra varje dag, ibland senare och ibland kortare dagar. Eftersom jag försöker få så mycket som möjligt gjort då jag väl i skolan så jag slipper jobba för mycket hemma, så har det resulterat att jag är astrött då jag kommer hem och oftast somnar jag nån timme senare.. Det känns bra på ett sätt för att jag lägger ner mig ovanligt mycket. Men samtidigt får det mig att känna mig som en asdålig vän, flickvän och familjemedlem. Det är väldigt stressande och medtanke på min historia med stress så får jag ångest över att ens tänka på sånt här. Men en stor del av min framtid ligger i studierna så det är där min hjärna får ligga men mitt hjärta ligger hos mina nära och kära.
 
Vill inte vara gnällig men ville få det sagt.Har förövrigt saknat att blogga lite men av anledningarna ovan så har inte det varit min stora prioritering. Men ska försöka mer och det kan vara riktigt skönt att bara skriva av sig ibland om ens liv och tankar. Det är det jag gillar med att blogga, det är typ som en liten psykolog där man får tjata på precis hur mycket man vill haha!!
 
 

Hello september

Höstkänslorna rullar iiin.. jag är en sån där person som bara älskar hösten, och om jag ska vara helt ärlig ibland mer än sommaren. Allt är så mysigt, kläderna så fina och löven i alla möjliga olika färger. Så igår var vi ju i Göteborg för att shoppa lite höstgrejer och jag och pappa kom fram till att vi gillar Stockholm bättre. Jag älskar till exempel affärerna (Mathilde, Jackie, Åhlens city, Nk, sephora, odd molly osv.) som finns i stockholm mycket bättre och pappa älskar täby och att det finns hollister (haha) där. Jag kom även fram till att affärerna Tessie och Chelsea är väldigt överskattade och ett besök där slutade med huvudvärk. Men jag fick i alla fall med mig lite smågrejer. Ett rosa nagellack, nytt vitt anteckningsblock till skolan och en vit tröja från Ester Elenora som vägrar fastna på bild. Tänkte därför visa detaljbilder så visar jag tröjan när den sitter på nån gång istället. 
 
 Nagellack från Essie och block från Ordning & reda
Vit topp med volangkant från Ester Elenora
 
Nu åker jag och städar på förskolan mamma jobbar och sen tänkte jag göra mig iorning för skolan imorn, går från tjugo i två till sju... Blah.
 
 

New in// Makeup

 
Under dem tre senaste dagrana (köpt en ny produkt varje dag haha) har dessa skönheter hamnat i min simnkväska. Först ut var bortsen som jag köpte på åhlens, som är till för bb cream, foundatition och i mitt fall mineral puder. Hur mjuk som helst och den var verkligen ett KAP.
 
Sen igår då jag var i Göteborg så köpte jag ett korallrosa läppstift/läppglans inne på NK-huset. Hon som hjälpte mig sa att det var en blandning och jag trivdes i färgen. En annan anledning till att jag köpte den var att förpackningen är så fin hihi.
 
Sen så köpte jag min all-time favorite maskara. har brukat den i flera år och har provat många nya då och då( just nu använder jag en från benefit ) men går alltid tillbaka till den här, helt enkelt för att den är bäst!