Finally Friday

Nu är det snart fredag! Vilket innebär favorit skoldagen; börja nio, franska, svenska, spanska och sen sluta kvart i tre! Imorgon ska Becca sova hos mig eftersom vi under lördag morgonen tillsammans med pappa och Lovisa åker till göteborg för some shopping och pizza hut! (Måste enligt mig)
 
Inför resan har jag även gjort några ändringar på min wishlist som publicerades för ett tag sen. De sakerna markerade med rosa hjärtan är sådant som jag har tänkt att försöka hitta därborta medan de blåmarkerade är sånt jag kommer få beställa under hösten/vinterns gång.. och ja, stövlarna ligger just nu en storlek förstora här brevid sängen och väntar på att bli tillbakaskickade och utbytna. 
Annars så har jag vart med Lovisa under eftermiddagen/kvällen och snackat skit, ätit osv. Hoppas man kan komma igång och börja va lite mer social nu när skolan dragit igång på riktigt, somnar typ så fort jag kommer hem just nu...
 
 

Let's go for a run

När Lovisa gör inlägg om skor kan ju jag lika gärna göra det också. Fick med dessa hem för någon dag sen. Invigde dem tillsammans med Beccis på en 1.1 mils pw under torsdagen och sedan i lördags sprang jag 7km under morgonen. Jag kan jag!
Annars har jag inte gjort alls mycket under denna helgen vilket är behövligt ibland. Vår granne Martin fyllde 18 i fredags så vi firade honom, lördagen gjorde jag inte alls mycket. Annars så kom Lovisa hit en snabbis idag medan Adam tränade och så var jag en sväng och shoppade lite med pappsen. Tänkte visa vad jag köpte när det blir klart! 

Nike 5.0 Free

 
Bilderna är tagna från google.
 
Sprang in i dessa skönheter igår på stan. Jag gillar lite roligare mösnter och färger på mina tränings kläder. Känns mer peppande då haha. Vet inte vilket utav paren som är mina favoriter, men dem vita faller mig mer i smaken just nu haha. Det roliga är att dem finns i alla möjliga färger. Om jag nån gång ska komma igång med träningen igen så måste det bli dem här som pryder mina fötter. Love them.

Think pink

Var med Beccis i stan idag och shoppade lite grejsaker innan vi åkte hem till henne och vi.. eller hon lagade världens godaste mat till oss. Jag sover här inatt så att jag ska ha närmare till skolan imorn (!), haha lat.


Never regret a workout

Har haft mysiga dagar ihop med vänner. När Linn åkte hem i lördags under dagen så stannade Becca kvar och vi passade Gandalf, åt kebab, såg hela 5 (!) filmer och bara chilla galet. Vi vaknade imorse och åt frukost innan vi åkte hem till henne och bl.a. åt lunch innan jag åkte iväg till gymmet till willepille som skulle hjälpa mig träna ben. HAHA jag kommer PÅ RIKTIGT inte ned för trappan så antar att jag kommer ligga kvar här i sägen resten av kvällen och bara ta det lungt. Jag tycker om att vara ensam ibland - inga krav på att vara rolig, haha. Tror jag ska sätta på en Disneyfilm eller läsa något och filosofera lite. Haha, fatta att jag kommer läsa filosofi i år - DÖDA MIG!

Njuter av sommarlovet

Bilden är snodd från Emmas insta!
 
Jag har inte haft tid eller lust att blogga dem senaste dagarna för jag försöker ta vara på dem sista dagarna på somarlovet. Jag har hunnit med måånga saker så nu känner jg mig mer nöjd med årets sommarlov. Igår träffade jag Emma, vi satt inne i stan och pratade och drack en varsin caramel frappe. Sen gick vi och köpte hårfärg och färgade mitt hår, nu har det någon mystisk färg som är svår att beskriva. Sen om Oda & Hanna. Vi satt mest och snackade.
 
Den här dagen är svår att ta till vara på då vädret är som det är. Jag och Adam ska baka alldeles strax, vet inte vad det blir förnåt än men det lutar åt cocostoppar och chokladbollar! 
 
 

Morgon PW

Jag och Linn började dagen med att gå runt kroppkärrsjön tillsammans med Beccis som kom nu på morgonen. Det kändes bra att komma ut och vakna lite.

Idag så ska Rebecca vara här med mig och senare ska vi vara hundvakter till Gandalf under kvällen. Kommer köpa hem massa mat och se film på den nya 55 tums TV:n Micke kom hem med igår. Undrar verkligen om det där med 3D-tv verkligen funkar...


Sista jobbdagen avklarad!

Guuud så skööönt. Och de dagarna som återstår av sommarlovet ska jag sova! Eller jag ska försöka i alla fall eftersom jag en stor del av denna helg kommer vara hemma med hunden då mamma och Micke ska bort lördan.

Just nu är jag och mamsen påväg till Hammarö för att hämta upp Linn som ska sova med mig inatt. Antar att de blir filmmys. Annars har jag inte gjort så mycket idag så tänkte visa er någon bild på vad jag tog på mig idag!


Full fart mot rutinerna!

Jobbet idag gick fort - sista dagen imorgon vilket ska bli sååå skönt! Och så värt det kommer det bli när pengarna kommer. Jag har varit hemma hos mamma under eftermiddagen och sett efter vovven ihop med Lovisa, hennes hund Magnus och sedan kom även Adam och Erik ett tag. Tog en prommenix till mitt käääraste pressbyrån för att köpa nyaste numret av InStyle. Bästa tidningen med marginal. Som Lovisa sa är man ju så trött på våra svenska så kallade "modetidningar" som SOLO och Veckorevyn med mera, detta är the real deal. Ett stort tips till oss som gillar att läsa.
 
Just nu ligger jag på mage i sängen och äter Choklad och dricker oboy (fick en plötslig chokladcraving så slog på stort). Kom hem för ett tag sen och ska precis börja skriva ett CV och skicka in en jobbansökan. Dags att ta tag i dessa saker nu och få lite vuxenpoäng. Har även två ställen till jag hade tänkt söka till men jag kör på detta först så får vi se hur det blir. Måste ha ett jobb så att jag slipper tänka på pengar när jag åker nästa sommar. (Nej jag har inte beställt än, men alla är ju med på det) 
 
Haha, sne bild och failad vinkel på mig och min älskling. Du är den enda pojken jag kan lita på.
 

130815

 
Här får ni en bild som visar vad jag hade på mig idag+ låga svarta converse. Den större delen av dagen så har jag och Lisa varit ute och promenerat våra hundar. Det var lite kaos efter som min hund är fruktansvärt lugn och Lisa lilla valp är busig som attan. Men det gick bra ändå. Sen tog jag, Lisa, Adam & Erik en promenad till stan. Där vi inte hann vara så länge för jag bröjade frysa och ville åka hem. Party crasher haha. Lisa sa förövrigt att vi börjar skolan på onsdag, jag trodde att den började på torsdag :((. Blev lite sorgsen av att höra det av nån anledning.
 
Snart ska Adam och jag gå till affären och handla lite saker tills ikväll då vi gör försök nr 2 till att dygna. Det gick som ni hör inte bra alls i natt då jag somnade runt 4. Kram kram
 

För att vara snäll mot ditt hår.

Tänkte att jag skulle dela med mig utav mina hårtips. Saker jag gör för att mitt hår ska må bra, styling tips osv.
 
1. Hårinpackning. Jag brukar göra hårinpackningar 2 gånger i veckan, dels för att mitt hår blir frissigt lätt och det tynger ner det frissiga och dels för att det är halv slitet sen jag blekte en ombre´ i våras, det slet bokstavligen sönder mina toppar. Men det mesta är borklippt men lite finns kvar. Men inpackningen jag började använda gjorde underverk.
 
Ett annat tips är att sova med inpackning, håret blir sjukt mjukt då man sköljer ut det sen på morgonen. Använd alltid balsam efter du har sköljt ut inpackningen, den stänger igen topparna som kan öppnas då man har i en inpackning (läste jag nånstans haha).
 
2. Silikon fritt. Försök att använda produkter utan silikon, håret blir lätt beroende av det och blir torrt och frissigt utan det. Det smälter även i håret om man stylar med värmeverktyg, vem vill ha smält silikon i håret liksom?
 
3. stylingtips. Locktången: Då du har gjort klart en lock och släppt ner den från vertygen ta den i handen och "tryck upp" den mot huvet tills den har svalnat lite så håller den sig längre.
 
Plattången: Då du plattar dra borsten igenom varje stripa före du plattar den och borsta igenom håret efter du har plattat det så blir det löjligt mjukt. Iallafall för mig. 
 
För att få extra volym då du plattar det så kan du hålla huvudet upp och ned då du plattar det. Brukar funka på dem flesta.
 
Volym: Håll huvudet upp och ned igen fast den här gången knuggar du runt i hårbotten med fingarna så reser rötterna sig upp och man får mer volym. Nackdelen är att ens hår bli fett sanbbare om man gör såhär. Torr shampoo brukar också boosta volymen.
 
Då du använder värme verktyg ska du alltid använda ett värme skydd. Då sliter det inte lika mycket. Använd gärna nån återfuktande hårkräm då värme torkar ut håret. På sommarn så är det även bra med uv-skydd för håret och huden.
 
4. Den klassiska borsta inte håret då det är blött. Det är mycket mer ömtåligt då. Om det är super tovigt eller du ska ut kan du försöka reda ut håret med fingrarna. 
 
 
 

Städar ut sommarn

Jag och Becca slog två flugor i en smäll och hjälpte varandra att höststäda garderoberna. Fanns så mycket hemska saker där i som var tvungna att dra. Två stora sopkassar med kläder gick vi med till klädinsamlingen och Becca har fortfarande lika mycket kläder kvar som innan. Galet.
Det var jättemysigt att träffa henne idag och vi hade som sagt en hel del att prata om som hänt henne de senaste veckorna. Älskar när man träffar någon man inte sett på länge och orden bara flyger överallt. Har saknat min Becca så mycket!
 
Hoppas att ni har förståelse för de få inläggen idag. Och tänkte därför visa lite bilder från sommaren! Det har inte hänt så mycket under denna sommaren för min del med tanke på att min familj har skaffat hundvalp under semestern i år! Han heter Gandalf och är världens sötaste och gosigaste samojedvalp. Midsommar firades tillsammans med de jag älskar mest hemma hos den jag älskar mest... Förövrigt tackar jag mina fina andar för en fin och solig sommar då jag tyvärr var tvungen att va kvar här i svenneland. Andra bullar blir det nästa år!
           
           
 
 
 
 

blom- och bär plockning

 
Här har ni några bilder från kvällen, spenderade den med Adam och mina småsyskon . Passade på att vara med dem eftersom jag ska bo hos Adam tills nästa vecka. Vi plockade bär, blommor, hoppade hopprep och brottades. Sen kom Peter och Eliza och bjöd på fika och gav mig och Adam ett Sf present kort som tack för att vi har barnvaktat deras dotter Moa. 
 
Nu ska jag packa klart och sen gå hem till Adam och packa upp haha. Vi har även bestämt oss för att dygna för att sno rätt på dygnet. Min morgon börjar nuförtiden vid lunch hehe. Nattis- Utifall jag inte uppdaterar inatt♥

New in - outfit

Det här fick bli dagens. En perfekt klädesel för dagnes väder som har varit halv kyligt. Räknade även ut förut att det är bara sju dagar kvar av ledighet. Känns både bra och dåligt. Jag brukar alltid få en skum känsla i slutet av sommarlovet av att man kunde ha hunnit med mycket mer.. Har knappt badat i sommar, hoppas värmen kommer tillbaka så man kan spendera några dagar på stranden såhär i slutet.
 
 
 
 
Älskar mina nya skor!! Har kollat på dem sen i våras men inte känt behov av nya klackar. Men sen nån dag bestämde jag mig för att gå och prova dem och kanske göra slag i saken men då var dem borta i min storlek och sen nu en månad senare (nutid hehe) så dök dem upp igen på rean så då kände jag att jag inte hade något annat val än att köpa mina älsklingar (sorry Adam). Konstigt att ett par skor kan göra mig så himla glad. Borde finnas något som heter skolycka, om det inte finns?
 
 
 

Homecoming

Becca is hooome! Hon kommer väl hit om ett tag o så går vi o köper något och sätter oss och kollar Pretty little liars. Vi har säkert mycket att prata om också eftersom hon har varit i Strömstad hela (!) sommaren.

Förövrigt fick jag hem fel språkresebroschyr igår. Jag vart så grinig att jag slängde skiten direkt i soporna. Kanske vill inte ödet att jag åker? Fast vem tror på ödet..? Har i alla fall mailat EF och hoppas på att jag får rätt så snart som möjligt.


Jag har iskall pansar i mitt blod

Då jag var på hamnfesten för några veckor sen så fick vi höra några låtar från Norlie & KKV's nya platta som då var osläppt. Om jag ine minns helt fel så släpptes den igår eller idag. Hur som helst då dem spelade upp den här låten så fck jag rysningar, tyckte den var så himla bra. Så då jag vaknade så kollade jag om den fanns ute att lyssna på och det gjorde den. Love it.
 
 
 

Last days of summer

Kvällen har varit mysig med Lisa. Vi har promenerat och suttit på sandgrund och pratat. Då jag väntade på bussen så blev jag väldigt besvärad av en alkoholist, förstår inte hur vuxna människor kan vara så fega och bara stå och kolla på. Tragiskt. Men nu är Adam på väg hit med B&J, choklad och andra mysigheter. Vi ska nog kolla på film innan vi somnar.

Lisa och jag pratade också mycket om hur skönt det ska bli när skolan börjar. Inte med alla läxor utan att få tillbaka vardag och rutiner. Men nu ska jag krypa ner i myskläder och tända ljus osv. Godnatt!


Monday every day

 
Det var inte alls kul att jobba idag. Vi fick tvätta bort klotter på alla skyltar på hela Kvarnberget vilket nästan fick mig att vilja söka upp varenda jävel här i Karlstad som inte förstår vad ett papper är för något! Efter jag slutade tog jag och pappa med Gandalf ut till farmor så han fick springa av sig lite. Bannade mig själv för att jag inte hade med mig kameran så jag kunde visa er den fina kommunikationen mellan honom och kossorna i hagen. Det var mysigt att vara ensam med honom utan att resten av familjen. Just nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska höra av sig medan jag trycker i mig olika saker. Det är verkligen sant det där med att tristess gör dig hungrig, kanske ska köpa McDonald's sen...?
 
Så här ser jag ut idag då. 
 
 
 
 
 
 

130813

Eftrsom min lillebror på 7 år gjorde sin första skolkning idag och stannade hemma från fritids så har jag varit hemma och passat han hela dagen så han inte gör ännu mer hyss. Vid fem kommer mamma hem och då ska jag stoppa i mig lite värktabletter (mensvärk) och åka hem till Lisa hade jag tänkt fast det vet inte hon än för min mobil är död haha. Ska alldeles strax gå ut på baksidan och plocka lite färska hallon och sen hämta min lillasyster på dagis. 
 
Bilden är tagen i våras. Kan stolt säga att efter att ha sparat håret ner till munnen så gick Viggo äntligen med på att klippa sig.
 

småttingar

 
Blir lika glad varje gång jag ser den här bilden.
 Det här var för ungefär ett år sen då jag började ettan. Helt sjukt vad man har växt på både insidan och utsidan. Måste verkligen säga att jag har växt i mitt käkben, som tur är. Blir så glad av att se dem här bilderna, dem påminner mig om hur mycket jag har mognat ovh hur långt jag har kommit. Det här var då jag började gymnasiet tänk hur liten man var på högstadiet.. Det påminner ju en om att sakerna som hände under dem åren inte spelar stor roll längre.
 
Haha kul iaf att jag ser skilland på mig själv för det brukar jag inte göra i vanliga fall. 

Skogshuggarflicka

Är inne på sista veckan på sommarjobbet nu och dagarna går lika fort som vanligt - tur att man har sköna människor att jobba med som gör det hela miljoner gånger lättare. Efter jobbet åkte jag ned till stan för att träffa Adam och Lovisa och slippa sitta hemma hela dagen när jag endå fick sluta lite tidigare. Vi gick runt och kollade lite i affärerna och jag fick till slut med mig något hem. Jag brukar HATA rea, all kaos med kläder både högt och lågt, ingen ordning någonstans och folk som andas dig i nacken - usch. Men man måste ju bli av med oskulden någon gång. Paviljongen har en hörna i sin butik där det bara hänger rea-kläder så jag hittade den här blusen från Line Of Oslo där inne. Får lite modern skogshuggarkänsla över den och som Lovisa sa; Den kommer passa så bra till hösten!
 
Hatar att mina "bredaxlade" galgar får kläderna att se så vida ut. Men jag kommer i alla fall att bära den ihop med svarta eller vita jeans och antingen primeboots (Coming to my closet soon!) eller mina vita Hunter-stövlar för ännu mer skogshuggarkänsla, haha.
 
Hoppas ni haft en bra start på den sista veckan (!) på sommarlovet. Snart drar skolan igång igen - tagga!
 
 

new in

 

Idag fick den här godingen föja med mig hem. Den kommer vara supermysig nu till hösten. Är jag ensam om att tänka på mysigheten då jag handlar kläder haha? Jag gör det verkligen med allt. Jag skulle nog aldrig köpa en trröja som kändes obekväm. Jag har gjort det misstaget flera gånger så nu måste kläderna vara mysiga eller bekväma annars blir det ett no no. Den kosta hur som helst bara 249;- på Gina!
 
 Har handlat och fått många nya saker den här sommaren, ska försöka visa det mesta utav det dem närmsta dagarna. Men kläderna (det är mest kläder) är lite utspridda så det blir lite svårt att ha med allt i ett inlägg.
 
 

Just nu:

Gossip girl med favvo killarna. Mysig start på dagen.


Instagram favoriter

typ alla använder ju instagram nu för tiden. Mitt instagramkonto är väl inte något att följa just nu eftersom jag inte har några bilder och för tillfället bara använder för att följa andra. (Ni hittar både mitt och lovisas instagramkonto under Followfliken) Så jag tänkte dela med mig av mina tre favorit instagram-konton!
 
lisarydelius@instagram
 Den här tjejens stil får jag mycket inspiration ifrån då den liknar min egen lite grann.
 
thepinkdiary@instagram
 Tycker att bilderna talar för varför jag älskar det här kontot. Rosa pioner och vita rosor.
 
colour_me_creative@instagram
 Herregud vad duktig hon är! Kristina Webb är en 17-årig tjej från Nya Zeeland som är en riktig talang. Hon målar både av kändisar (som här: Candice Swanepoel, Chloe Moretz och Tyra Banks) men även sina följare. Vet dock inte om jag skulle våga att hon målade av mig... alltid jobbigt att veta hur man ser ut genom andras ögon...
 

Har varit rätt upptagen så har inte känt att jag har haft tiden till att blogga. Just nu så hjälper jag min bror att byta rum så det får blir ett bildlöst snabbinlägg. Ska försöka blogga mer sen puss.

Språkresa: Paris 2014

Nu är katalogen beställd och den borde komma i posten vilken dag som helst nu. 2014-katalogen gjorde det lättare för mig att bestämma om det var till Paris eller New York jag skulle och både mamma och pappa är med på grejen. Själva språkresan har jag pengarna till men det är allt däremellan som aktiviteter osv som jag kommer att behöva betala det mesta av själv. Om inget gigantiskt kommer emellan så kommer jag alltså spendera 4 veckor i Paris nästa sommar. Nu gäller det bara att skaffa ett jobb och spara alla pengar jag får under årets gång. Fingers crossed!


These days were made for sleeping

Det regnar även idag vilket jag tycker är bra för då kan jag ligga inne i soffan och kolla på Friidrotts-VM med mamma och gose-hunden under hela dagen. Jag älskar att vara i vårt vardagsrum när det regnar, vi har en sån där skjutdörr ut mot altanen vilket får det att kännas ännu mysigare på något knasigt höger. Har alltså mest legat inne med datorn framför Tv:n idag. Lovisa ringde förut och tyckte att vi skulle grilla tillsammans med Adam och Rasmus nu ikväll men vädret är nog inte riktigt rätt för det så tror det blir skräckfilmskväll hemma hos Adam med samma personer istället. Fast trots att det är dåligt väder och det är slö-dag tycker jag inte att man behöver gå runt och se ut som blah, man behöver ju inte utåt se lika dålig och ledsam ut som man känner sig inombords, så jag gjorde mig iordning i hopp om att lura omvärlden.
Tänkte även visa upp "tröst"-buketten pappa köpte till mig här om dagen. Vita rosor är det bästa jag vet men delar nog förstaplatsen med rosa pioner och vita liljor. Måste bli bättre på att dekorera mitt rum med blommor - som är något av det bästa jag vet.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagskväll för det hoppas jag på att jag kommer få. 
 

Motivation

 
Bilderna ovan i collaget jag har satt ihop är en blanding av drömmar och saker som motiverar mig till att ge allt hela tiden. Det motiverar mig till att ge mig själv en bra framtid. Ingen annan kommer göra det?Right.
 

A balanced diet

Det snackas väldigt mycket om dieter här hemma nu för tiden. Micke och mamma går på 5-2 metoden vilket innebär att man två dagar i veckan "svälter" sig och de övriga dagarna i veckan går på "normal" kost. Du ska då tydligen få bättre värden och leva längre. När man fastar saktas nyproduktionen av celler ned och istället repareras de befintliga cellerna och skador i vårt DNA lagas lättare. Jag tänkte också börja med det här när skolan börjar - inte för att gå ned i vilkt utan för att vi människor stoppar i oss mycket mer än vad kroppen egentligen behöver. Under människans första år anpassades kroppen till att kunna vara utan mat längre stunder eftersom man inte hade den superenkla tillgång till mat vi har idag - kylskåpet eller mataffären. Det låter ganska vettigt.
Nu när skolan börjar blir jag bara mer och mer motiverad till att börja träna igen. Har sagt det många gånger men ni som läste bloggen förr vet att jag har ett nyårslöfte att sätta igång med - året är ju inte slut på länge än. Så därför gjorde jag en kombinerad Wishlist även med träningskläder.
 
Föredrar träningskläder med starka färger men mer jordnära färger när det kommer till vardags, mycket smågrejer jag behöver till skolan börjar, framförallt ett nytt datorfodral så att jag slipper det förra otroligt fula Karlstads-kommun fodralet men även en anteckningsblock utan "framsida" så att man kan designa sin egen. Haha det här är verkligen vad jag kallar en balanced diet budget, Haha. 
 
 
 
 

Stolt över att kalla han för min

Love you♥
 
 
 
 

Nionde augusti- 13

Här får ni dagens. Älskar att denna outfit för den är så himla enkel och bekväm. Gillar enkla kläder, trivs inte i kläder som är överdrivet mönstiga eller plåttriga av någon anledning haha. Har även på mig ett armband som jag fick i present av Lisa för något år sen. Det syns inte så bra men det är så fint så det är värt att nämna.
 
Snart ska jag och Adam laga mat och om någon timme så ska vi vara barnvakt åt Viggo & Elvira+hennes kompis. Vi ska barnvakta ända in i småtimmarna så hemma-barn-bio står på schemat. 
 

Hemma gjord musli

 
Startade dagen med att göra lite hemma gjord musli. Ett bra frukost alternativ och det är mycket mer hälsosamt om man jämför med vanliga frukost flingor. Min inhöll mycket olika nötter och frön. Rätt bra för jag får sällan i mig något utav dem. Ett tips! Tar bara en kvart att göra. 
 

Yeah, it's one of those days

 
 
 
 
 
 

Fördelen med regniga dagar

 
Kvällen i ära så bestämde jag mig för att baka cupcakes. Det blir mysigt efter att ha varit ute i det kalla regnet med vänner+ en kylig hund promenad. Fördelen med regniga dagar är att man kan mysa ner sig hemma och kolla på sina favvo serier utan skuldkänslor. Det är precis vad jag ska göra. 
 
Måste bara tipsa er om ljuset på mitten bilden. Det står att det luktar vanilj men jag tycker verkligen att den luktar coccos liknade, sååå god. Älskar den!!
sweet dreams

Rainy day

Hej. Det har regnat rejält idag så jag och pappa bestämde oss att åka till farmor och tigga mat när jag kom hem från jobbet idag. Farmors mat är bäst utan tvekan! Hon killade mig på ryggen och så blev vi bjudna på bullar - sånt man gör när man är hos en farmor. Jag bad pappa ta lite bilder på mig medan vi var där men det ösregnade ju rejält vilket resulterade i äckligt stripigt hår som inte fick hänga med på bild. Vet inte om pappa gillar det här med bloggen, haha.
Hade lovisas tröja och byxor på mig idag ihop med mina stövlar. Nästan lite tacksam för att det regnar NÅGON enstaka gång denna sommar så att man får användning för dom. Såg även att Lovisan hade gjort en typ av Wishlist inför hösten så tänkte göra en jag med som kanske kommer upp lite senare eller imorgon. Nu tror jag att jag ska sätta mig och se på LOL. Tycker verkligen om den filmen, kanske framförallt eftersom jag alltid har önskat mig en bästa-kill-kompis. Jag tror att det är det enda sättet att ha ett okomplicerat förhållande med en kille utan chans att bli krossad, Snälla ge mig en Kyle! Ha en bra kväll.
 
 

fall wishes
 
Det här är några utav sakerna jag behöver och önskar jag kunde köpa inför den kommande hösten. Tex väskan från Alexande McQueen kommer nog få leva kvar i mina drömmar. Men shampoo och inpackning för frizzigt hår lär behövas för mitt hår blir super frizzigt och känsligt på hösten/vintern. Skrivböcker osv inför skolan behövs ju köpas snarast tyvärr.. Koftan från hunky dory ser ut att vara hur mysig och go som helst. Skulle älska en sådan på blåsig höstdag. 
 
Känns sorligt men samtidigt bra att sitta och skriva om hösten såhär. Men jag får lite höstkänslor i mig nu då vädret inte är något annat är deprimerande. Men ska alldeles strax baka lite bröd med världens bästa! Sen blir det nog lite filmys innan jag ska försöka komma ut den friska luften! Ha en fortsatt bra dag kära ni.
 

2 av de bästa från AW -13 visningarna

VALENTINO: Chanel, Gucci, Gabbana & Vuitton i all ära; men Valentino tog dock ändå priset med sina preppy kragar och sidflätor stylade till småblommiga sensommarklänningar på aw visningen i år . Älskar framförallt dessa tre kombinationerna. Skulle kunna göra mycket för att få ha den blå klänningen i min ägo. Bara att punga ut med några par tusen... bara.
CHANEL: Lagerfeld har gjort det igen! Kollektionen kan jag väl inte påstå föll mig i smaken i år riktigt, men kolla in podiumet som modellerna gick visningen på i år. 310 flaggor finns utsatta över ytan av Chanel-globen och varje flagga representerar en Chanel butik.


Brownie

 
Här har ni dagens klädsel, det blev en liten beige/brun-skala på all förutom shortsen. Med lite guld detaljer mm.
 
Dagen började med att jag låg i sängen och kollade några avsnitt av gossip girl tills jag & Adam hoppade in i duschen. Efter det klädde jag på mig och åkte hem till Lisa där vi kollade på det senaste avsnitten av pll (äntligen händer det nåt i den halv sega serien!!!) och åt några mackor. Sen tog vi en promenad runt hamnen innan vi gick in till stan så jag kunde köpa lite saker till mitt rum. Sen vankades det middag hemma hos Adam. Hans mammas bacon/kyckling-gryta äger. Efter det så åkte jag och lisa hem till mig och hon hjälpe mig att fixa om litegranna i mitt rum. Så inget superspeciellt har hänt idag egentligen.
 
Måste bara säga att det känns sjukt konstigt att vara hemma hos mamma nu då jag knappt har varit här dem 5 senaste veckorna. Känns konstigt att se mina saker istället för andras haha. Men nu ska jag gå ut på kvälls/natt promenad med den saknade mongo hunden. Efter det blir det filmys med älskling som nyss kom hit. Sov gott♥
 
 
 

Paris c'est la vie - språkresa 2014?

Jag går just nu i tankar om en språkresa på fyra veckor till Paris eller New York nästa sommar och just nu lutar det mot Paris. Framförallt eftersom jag kommer behöva alla Fransk-lektioner jag kan få för att kunna ligga på den språknivå jag ligger på i Engelska men även för att jag har en gigantisk förkärlek för just den staden - en stad jag tyvärr aldrig besökt. Överallt i min närhet går till ex. Eiffel tornet att hitta. Och nu har jag hittat de här tre böckerna, två av dem från Louis Vuitton (Så franskt det kan bli) och en av dem är en memoar av författaren/journalisten Eloisa James från hennes tid i Paris. Nu ska jag bara våga ta mig in i LV-butiken i Stockholm.

Kommer uppdatera mer om hur det går med språkresan allt eftersom jag bestämmer vilken stad och ger förslaget till mamma och pappa...


Bare Minerals

Denna sommar lät jag mig köpa nytt smink från Bare Minerals. Nu är jag supernöjd men i början var jag tveksam eftersom det inte kändes så "sminkigt" första gångerna jag sminkade mig med produkterna. Jag älskar foundationerna/concealer funktionen . Alltså att foundationen används även som concealer och täcker jätte bra. Faktiskt bättre än den jag hade förut! Borstarna är hur mjuka som helst och fullföjer sina funktioner helt perfekt. Den enda produkten jag inte är så förtjust i är den solpuder liknande saken min heter "Warmth". på mig ger den knappt färg alls men lär väl lära mig inom en snar framtid. Jag tycker sminket är värt sitt pris, det ligger runt 1000 lappen. Mitt råd till er som funderar på att köpa är att ni nog inte kommer vara super nöjda i början men efter några dagar då rutinen har kommit in så är det hur bra som helst!
 
För er som inte vet vad själva bare minerals sminket går ut på så är det typ som naturligt smink. Det har inga onödiga tillsatser och för att säga det kort så får det huden att må bättre med det än utan. Här i karlstad kan man köpa det på Åhlens och Kick's tror jag!
 
 
Bilden är lånad.

What makes me happy

Ja det här vart ju en riktig skitdag. Kände redan när jag försov mig och fick stressa ihjäl mig till sommarjobbet imorse att allt skulle bli skit, och vad rätt jag hade. Trodde dock inte att det som hände skulle hända.

Jag har tur som har mina kära vänner. Adam skickade med Lovisa godis till mig och skrev den jättesöta lappen som ni ser på bilden nedanför. Hon har verkligen världens bästa pojkvän utan undantag. Vi gick nere i stan och hon lyckades som vanligt få mig på bättre tankar. Hälsade på mina blivande dojjor som jag köper när pengarna rullar in i slutet av Augusti, provade läppstift mm.

Nu gäller det bara att överleva. Ett tips; Var alltid den som älskar minst.


Hej där / Lovisa ( UPPDATERAD)

Mycket har hänt sen i maj då jag & Lisa slutade blogga. Jag (Lovisa) & min kära kompis Gabriella tröttnade extemt på JB gymnasiet som för övrigt gick i konkurs och bytte skola så från och med om två veckor kommr jag gå på Sundsta gymnasiet IGEN haha. Lite små spännande känns som nästan som då man skulle börja i ettan. Dem första dagarna på sommarlovet firades med några vilda partydagar och rundades av med Lisas födelsedag och en dag ute i sälboda. Sen kan vi skippa två veckor ( som bestod av hårt arbete på mitt och Adams sommarjobb ) Sen firade jag och Adam våran ett-årsdag! Den bestod av en romantisk restaurang middag och en mys picknick uppe på ett berg med fin utsikt. Där bjöd han på jordgubbs champagne och goda tilltugg.Vi bytte även lite presenter, sen var det en vecka till med hårt arbete innan vi åkte upp till min mormor i Skellefteå och jobbade i tre veckor. Där umgicks vi även med släkt och vänner mm. 
 
Efter det åkte vi Stockholm och tog en shopping dag där vi även spenderade lite tid med Lisa. Efter världens hemskate busstur så var vi äntligen hemma i Karlstad. Borta bra men hemma bäst liksom. Så var jag här och umgicks med vänner och tog det lugnt i några dagar innan jag tog morgon tåget hem till Gabriella. Vi fixade runt lite på hennes gård första dagen och dem resterande dagarna var vi på Arvika hamnfest. Det var sjukt bra artister och trevliga människor. Hade det alltså väldigt bra då jag var där. Nu har jag varit hemma i några dagar som jag för det mesta har spenderat med Lisa och idag var jag på stan och köpte nödvändiga saker.Tänkte göra ett separat shopping-inlägg senare. Det här blev ett sjukt långt inlägg men lika bra att ge berätta allt på en gång. Hoppas att dem två sista veckorna blir lika bra som alla andra, känns så skönt att vara ledig för en gångs skull!
 
 

We're back bitches! -A

Vi är tillbaka och hoppas att ni kommer vara lika intresserade av våra liv som ni var sist vi öppnade våra hjärtan. Hörs senare. 
-L&L